Diari La Veu del País Valencià
Resultats del XVII Concurs d’Aparadors de Nadal a Muro
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, vos informem dels resultats del XVII Concurs d’Aparadors de Nadal, els premiats han estat els següents:

Premis aparadors 2017:

Primer Premi 400€: Fades Moda Infantil
Segon Premi 200€: Joieria Sajoria

Accèssits:

Exposició Producte 120€: Central òptica Muro
Ambientació Nadalenca 120€: Bianco Floristeria
Reciclatge 120€: Sol Solet
Imaginació i originalitat 120€: Projectes Fotogràfics
Més popular 120€: Azalea

Aquest any han segut un total de 28 els comerços participants i el jurat compost per tècnics, i representants dels grups polítics locals han tingut molt difícil la decisió. Cada any l’esforç dels comerços es major i la qualitat dels aparadors augmenta.

La novetat d’enguany ha estat la creació d’un accèssit a l’aparador més popular, que ha tingut una gran acollida, amb més de 6000 visites, mitjançant el Facebook de la Tourist Info, qualsevol persona podia emetre el seu vot a l’aparador o aparadors que més li agradaren.

Des de la Regidoria volem donar el nostre suport i potenciar el comerç local, s’editaran uns plànols perquè la gent puga fer el recorregut dels comerços participants i els comerços guardonats. La Regidora de Promoció Económica i Turisme, Carolina Iváñez, ha declarat: «Hem d’estar amb el comerç local i potenciar-lo. La campanya de Nadal es la més important del any i estem treballant i col·laborant amb l’Associació de Comerç i Serveis i l’Associació del Mercat la Mistera, per tal de incentivar la campanya donant-li suport a totes les seues iniciatives.»

Comparteix

Icona de pantalla completa