El dilluns 19 de desembre va finalitzar el termini per a presentar les votacions a les diferents candidatures als Guardons Esportius, temporada 2015-16.

Les candidatures queden de la següent manera: Millor Club Esportiu: Muro CF, CF Atlètic Muro i Club Pilota Valenciana Muro; Millor Esportista Individual: Carla Reig, Iñaki Gómez i Dani Carreño, Millor Promesa: Jairo Julià, Hugo Cruz i Alba Madrid.

Per últim, les candidatures a la millor trajectòria esportiva són Cristian Ferrandiz, Gemma Bravo i Ricardo Vilaplana.

Cal recordar que l’objectiu que persegueix aquest acte esportiu és impulsar i estimular l’activitat esportiva mitjançant el reconeixement als esportistes i als clubs de Muro, que amb la seua labor contribueixen decididament a la millora i a la promoció de l’esport en la nostra localitat.

Al mateix temps, es pretén col·laborar en les despeses que la formació i la preparació esportiva exigeix, als esportistes menors de divuit anys. Per això, també es farà entrega de 3 beques academicoesportives, valorades en 400 €, a Fabiola Pascual, Hugo Cruz i Jairo Julià.

Des de la Regidoria d’Esports convidem tots els esportistes i amants de l’esport, a vindre i gaudir d’aquest acte que tindrà lloc el pròxim 30 de desembre, a les 20.15 en el Saló d’Actes de la Casa de Ferro, on se sabrà qui són els guardonats al millor club, millor esportista, millor promesa i millor trajectòria esportiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa