Diari La Veu del País Valencià
Muro sol·licita que es replantege l’acord sobre les PAU
L’Ajuntament de Muro a través de la Regidoria d’Educació de Muro d’Alcoi ha sol·licitat al Servei de Regulació Universitària de la Conselleria d’Educació que es replantege l’acord al qual van arribar en la comissió mixta formada per la Conselleria i la Universitat de traslladar a les quatre universitats públiques de la Comunitat la realització de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

Aquesta decisió afecta a tots els joves de la Comunitat i en particular als nostres, ja que els estudiants d’Alcoi, Cocentaina, Banyeres i Muro hauran de desplaçar-se a la Universitat d’Alacant a realitzar aquestes proves. Hem remarcat que es considere que Alcoi ofereix una solució alternativa, ja que disposa d’un campus universitari, a més d’altres instal·lacions les quals es podrien habilitar per a resoldre aquest problema evitant així el desplaçament massiu de 500 joves durant tres dies. A més també es demana que tinguen en compte les despeses que ocasionaran a les famílies, així com la discriminació a l’hora de realitzar les proves que podrien repercutir també en el resultat d’aquestes. D’altra banda recordar-los que la voluntat de la Conselleria era dinamitzar les comarques en l’àmbit educatiu apropant i facilitant l’estudi a les zones allunyades i no centralitzant aquest en les capitals, com així ocorrerà si s’aplica aquesta mesura.

A aquesta sol·licitud s’ha afegit l’institut IES Serra de Mariola que aposta per la proximitat de la realització de les proves PAU, sent com són sabedors de què són uns dies molt complicats per als xavals i de molta tensió per afegir-ne si cap més.

Comparteix

Icona de pantalla completa