L’Ajuntament de Muro ja ho té tot llest per arrencar el Carnaval 2017. El programa d’activitats comença el dijous 16 de febrer i finalitza el diumenge 26 amb la tradicional Rua i concurs de disfresses, carrosses i comparses.

Així, el taller de màscares del dijous 16 s’emmarca dins el programa ‘Bibliopetits’ i està adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys a la Biblioteca de Muro.

Per altra banda, el dimarts 21 de febrer és el torn dels nins i nines d’edats compreses entre els 3 i 12 anys, que podran posar a prova la seva imaginació amb el taller de màscares que se celebrarà a la sala polivalent de s’Antic Mercat, prèvia inscripció al Punt d’Informació Juvenil.

Divendres 24 serà el torn per als joves més grans de 12 anys que vulguin participar en un taller de maquillatge de fantasia també a s’Antic Mercat, que sense dubte els servirà per acompanyar les seves disfresses.

Finalment, el programa conclou amb ‘Sa Rua ‘17’ de diumenge 26 de febrer, amb la concentració de tots els participants a la Plaça Comte d’Empúries i la posterior desfilada de disfresses, carrosses i comparses. En acabar, xocolatada i entrega de premis a l’Antic Mercat cobert.

En aquest sentit, el regidor de Festes, José Juan Aguiló, ha explicat que per participar en el concurs de disfresses de sa Rua és imprescindible fer la inscripció entre el 20 i el 24 de febrer a l’Ajuntament en horari de matí, “fora d’aquest termini no es recolliran inscripcions”, ha dit.

Enguany els premis varien entre els 100 € per a les comparses de 10 a 15 participants; 150 € entre 16 a 24 integrants i 200 € per a les comparses més nombroses i amb més de 25 membres. Pel que fa a les carrosses, els premi serà de 100 €.

Per la seva banda, el batle de Muro, Martí Fornés, ha volgut aprofitar l’ocasió per convidar tots els murers i mureres “a gaudir de la festa i d’aquests dies de disbauxa dominats pel senyor Carnal, abans que arribi la senyora Quaresma per ficar-nos de ple en el dejuni i l’abstinència”.

Comparteix

Icona de pantalla completa