Diari La Veu del País Valencià
La implantació de la cita prèvia en Trànsit reduirà l’espera
RedactaVeu / València.

El sindicat CSI-F considera que l’opció que tindran els usuaris valencians de poder demanar cita prèvia per a dur a terme gestions en la Prefectura Provincial de Trànsit, resulta “positiva”. La central sindical explica que reduirà el temps d’espera per als ciutadans i millorarà l’organització del treball. No obstant açò, planteja que a més de sol·licitar aqueixa cita per internet puga fer-se en un telèfon directe gratuït habilitat, ja que l’alternativa del 060 resulta desmanegada.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) assenyala que tant aquest avanç com la imminent realització dels exàmens teòrics per ordinador suposen passos que milloraran “l’agilitat” dels processos desenvolupats. La cita prèvia podrà sol·licitar-se des de hui en la província de València per a ser atès a partir del dia 19. En aqueixa setmana de marge el sindicat apunta que podria habilitar-se el citat telèfon directe gratuït per a posar-lo a disposició també de molts usuaris que no tenen accés a internet o no es mouen amb soltesa.

CSI-F explica que, en el cas dels exàmens teòrics de conduir, està prevista la seua implantació telemàtica el dia 25 d’aquest mes. La central sindical assenyala que permetran “una major transparència en el procés i evitaran la possibilitat d’irregularitats com les denunciades a Cadis, Huelva o Albacete sobre trames de corrupció vinculades als exàmens teòrics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa