Diari La Veu del País Valencià
Godella – San Fèlix s’acomiada emocionat i ‘agraït’
Josep Manel San Fèlix Górriz va deixar dijous de ser l’alcalde de Godella en renunciar al seu càrrec en el ple extraordinari que es va celebrar al saló d’actes de Villa Teresita.

Ho va fer en presència dels seus familiars i companys de partit i després de presidir el seu últim ple ordinari en el qual es van aprovar els pressupostos de 2014. El seu comiat es produeix en virtut del pacte subscrit per les forces progressistes que ostenten el govern i que van acordar, al principi de la legislatura, repartir-se l’Alcaldia proporcionalment segons els vots obtinguts. Així, el PSPV-PSOE va ocupar el càrrec els dos primers anys amb Salvador Soler com a primer edil, San Fèlix ho ha fet l’últim exercici -en representació d’Esquerra Unida- i Eva Sanchis –Bloc-Compromís– accedirà a l’Alcaldia divendres que ve 4 de juliol i fins al final de la legislatura.

San Fèlix, visiblement emocionat, va agrair a la seua família «el sacrifici que havia realitzat durant aquest any en el qual he tingut l’orgull de representar al meu poble», també va agrair al teixit associatiu de Godella «el respecte» amb què havia sigut tractat i va desitjar a la seua successora «tota la sort en el seu any d’Alcaldia».

El partit en l’oposició va destacar la personalitat de San Fèlix qui “malgrat estar a quilòmetres de distància ideològica ha humanitzat aquesta institució”. Sanchis, va subscriure el factor humà del primer alcalde d’Esquerra Unida de la història de Godella i va ressaltar la seua «lleialtat al pacte”. Per la seua banda, Salvador Soler –PSPV-PSOE–, va agrair a San Fèlix la seua dedicació al càrrec sense ignorar també el seu caràcter «gràcies, Sanfe per tenir un cor tan gran com tu». Finalment, el portaveu d’EU i company de partit, José Valenzuela, va posar en relleu el compromís de l’ex alcalde amb els seus socis de govern “i la seua obstinació a cercar sempre el consens”.

Eva Sanchis ocuparà aquesta setmana ja l’Alcaldia, encara que en funcions, fins que siga investida en el ple del pròxim divendres 4 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa