Diari La Veu del País Valencià
Godella – Adaptació del web municipal a la Llei Transparència
L’Ajuntament de Godella ha iniciat el procés d’adaptació de la pàgina web municipal a la Llei 19/2013, de 9 de desembre, d’accés a la informació pública i bon govern, més coneguda com a Llei de Transparència. El portal, incorporarà així noves seccions que permetran a la ciutadania conèixer amb major detall informació de caràcter institucional –com l’organigrama i els regidors de govern–, jurídica –com les ordenances, reglaments i el tauler d’edictes– i econòmica ­–en la qual apareixeran des dels plens fins a les declaracions de béns, convenis subscrits i subvencions rebudes entre unes altres.

«Pensem que un portal transparent és el que respon realment a les necessitats de les nostres veïnes i veïns –va comentar la regidora de Modernització, Lola Sánchez–, per açò, s’ha elaborat un qüestionari l’objecte del qual és identificar les necessitats que tenen sobre les qüestions de transparència en la gestió pública».

El qüestionari estarà a la disposició dels ciutadans/es en les següents adreces:

– En la pàgina de Facebook de l’Ajuntament: www.facebook.com/ajuntamentgodella

– Adreça directa de l’enquesta: https://apps.facebook.com/mis-encuestas/transparencia-godella

– En la web municipal: www.godella.es

– Enllaçada en el compte de Twitter: @PremsaGodella

També poden emplenar l’enquesta en paper, a partir del dilluns dia 6 d’octubre, en els següents edificis municipals: Poliesportiu, Pavelló, Centre de Salut, Jacaranda, Serveis Socials, Almatadero i Ajuntament.
El termini per a presentar les enquestes emplenades finalitzarà el dia 20 d’octubre de 2014. El resultat de la mateixa es farà públic per aquests mateixos canals.

Comparteix

Icona de pantalla completa