Diari La Veu del País Valencià
Godella tria a Ricardo Ortiz per el Nacional d’Interpretació
Un any més, Godella va acollir la fase autonòmica del Certamen Nacional d’Interpretació «Intercentros Melómano» del que va eixir el músic que representarà a la Comunitat Valenciana en la fase final que se celebrarà a Madrid el pròxim 6 de desembre. Ricardo Ortiz Rubio va convèncer al jurat per a alçar-se amb el primer lloc en la 13a edició del concurs. Ortiz, que ja havia aconseguit classificar-se entre els tres primers el passat any, va ser l’últim a intervenir en una jornada en la qual van anar desfilant intèrprets de Grau Professional de Castelló, València i Alacant des de les 11 del matí fins a les 16 hores.

El jurat, format per Víctor Manuel Gil, Carles Marín i Ana Luisa Chova va anunciar la fallada després de reconèixer la igualtat de tots els participants «prova d’açò és que el tercer premi l’hem lliurem ex-aequo a Joan García Gómez i a Lidia Tejero Baixauli». La segona classificada va ser la flautista Neus Adrià Cervero i l’inqüestionable guanyador, el trombonista de Foios.

El Certamen, organitzat per la Fundació Orfeo, manté el seu caràcter social i col·labora amb el Pla Nacional sobre Drogues des de 2008 i compta amb el suport de la revista Melómana, que li dóna nom. El guanyador nacional, es portarà un diploma i un contracte per a actuar com a solista en multitud d’orquestres i festivals, entre ells, de nou, el de Residències de Música de Cambra, organitzat per l’Associació d’Amics de la Música de Cambra de Godella.

Comparteix

Icona de pantalla completa