Diari La Veu del País Valencià
Godella- Les pintures d’Antonio Caballer Segura, a Vila Eugenia
Oli sobre llenç, acrílic sobre taula, tinta calcográfica sobre paper, encàustica sobre tela… No hi havia cap tècnica que no estiguera disposat a utilitzar Antonio Caballer Segura, cap temàtica, cap estil. I totes elles, una vida sencera de passió, emoció i coneixement estaran resumides al mig centenar d’obres, al Centre d’Art Villa Eugenia, el pròxim 30 de gener de 2015.
A les 20.15 hores s’inaugurarà la mostra d’un artista que va compartir cavallet i pinzells amb alguns dels més prestigiosos pintors de l’actualitat del País Valencià, com ara José Sanleón i Juan Barberá, els seus íntims amics.
Dos anys i mitjà després de la seua mort, la família d’Antonio Caballer permetrà que molts assistisquen per primera vegada a una mostra de la seua obra, amb prou faenes exhibida durant les seues 58 anys de vida. «La petjada d’Antonio ha anat molt més enllà de les seues obres esdevenint influència per a les següents generacions. Aquells pintors que avui són una realitat i aqueixos futurs pintors que el nostre poble bressolarà i que, sens dubte, no serien el mateix sense conèixer aquesta mostra que presentem en Villa Eugenia», ha comentat el regidor de Cultura, Ferran Vilella.
«Els qui ho van conèixer com a mestre destaquen d’ell la seua senzillesa i la seua humilitat, no feien falta grans materials, feia falta sentiment i treball, molt de treball –ha assenyalat l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis–; aquesta exposició era necessària per a posar l’obra de Toni al lloc que es mereix».
La mostra estarà oberta al públic fins el 22 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa