Diari La Veu del País Valencià
La Consagració de la Primavera de Stravinsky a Godella
La Companyia de Dansa i Teatre Fil d’Arena i el quartet de música de cambra Quartet Cercle s’uneixen per a crear una nova versió musical i coreogràfica de la Consagració de la Primavera, d’Igor Stravinsky, que el teatre Capitoli acollirà dissabte vinent, 13 de juny, a les 20 hores.

Una nova mirada sobre la llegenda original. Un ritu col•lectiu en el qual la dona no es presenta com a víctima sinó que és l’artífex del seu propi sacrifici impulsada per la música. Aquesta consagració reflexiona sobre el plaer i els diferents rols en els quals la dona se situa.

En una societat en la qual l’erotisme és un fet present i explícit, s’investiga en tots els llocs intermedis fins a arribar al clímax. Una apologia del plaer des del cos, un cos viu i lliure, allunyat de les imatges estereotipades que es projecten socialment sobre aquest.

Dos pianos de cua (Vicente David Martín i Carles Budó), dos combos de percussió (Sergio Izquierdo i Manel Ramada) i quatre ballarines (Paula Quiles, Jéssica Martín, Clara Crespo i Isabel Abril) conviuen i es potencien en escena gràcies a la dramatúrgia de Fil d’Arena.

Les entrades ja estan a la venda a 6 i 4 euros (preu normal i reduït, respectivament), al Centre Cultural Xicranda.

Comparteix

Icona de pantalla completa