La ciutadania de Godella va tornar a bolcar-se en una causa solidària, en aquest cas, la lluita contra el càncer.

Mig miler de persones van omplir el Capitoli dissabte passat per a assistir a la gala benèfica organitzada per la Junta Local, coordinada per Ferran Vilella i dirigida per Joan Enric Lluna.

Un elenc de músics de talla internacional, solistes en diferents formacions instrumentals com l’Orquestra del Palau de les Arts i l’Orquestra de València, al costat de joves talents de Godella, van demostrar que la nit anava a ser memorable. La Simfonia incompleta de Franz Schubert i la Suite de Carmen n. 1, de George Bizet, van posar dempeus el públic en una primera part del concert íntegrament orquestral.

Abans de començar la segona, dos quadres brodats a mà per la cantant Enedina Lloris, qui també va col•laborar en la selecció de les peces i en l’assistència musical, van ser sortejades entre el públic.

A continuació, la soprano Miriam Zubieta va donar vida a Francisquita i a Aurora i els tenors Yauci Yanes i Mario Corberán, a Fernando i a Cardona, els protagonistes de la comèdia lírica en tres actes Doña Francisquita. Acompanyats per un autèntic orfeó format pel Cor de la Vila, el Cor Lambert Alonso i el Cor Sant Bartomeu, van revisar algun dels passatges més famosos d’aquesta sarsuela amb llibret de Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw i amb música d’Amadeo Vives.

L’ovació final del públic va recompensar el centenar d’artistes que van passar per l’escenari després d’un Canto a la juventud pletòric i ple d’alegria.

Comparteix

Icona de pantalla completa