Diari La Veu del País Valencià
Tribut a França en el Dia Munidal de l’Aquarel·la a Godella
38 aquarel•listes de tota la província de València van tornar a prendre Godella dissabte, 21 de novembre, per a celebrar el Dia Mundial de l’Aquarel•la.

Els artistes, convocats per cinquè any consecutiu per l’Agrupació Valenciana d’Aquarel•listes, van dedicar la jornada de convivència a les víctimes dels atemptats de París i als seus familiars, i van rubricar les seues obres amb la bandera francesa a manera d’homenatge.

De nou, el godellenc Salvador Rodríguez Bronchú, membre fundador del col•lectiu, va exercir d’amfitrió al costat del també pintor Enrique Vieco, guanyador en la categoria local de l’última edició del Concurs de Pintura Ràpida de Godella. José Francisco Rams, el president dels aquarel•listes valencians, va reconèixer la seua satisfacció per la convocatòria, encara que es va mostrar preocupat per les condicions climatològiques. «Sembla que no tenim sort amb el temps cap any, el pròxim tal vegada ens plantegem fer coincidir la nostra eixida amb el Concurs “Godella i el seu entorn”», va comentar Rams.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, va acompanyar els artistes i va seguir tot el procés d’elaboració de les obres des dels primers esbossos fins a les últimes pinzellades. El carrer Major, la plaça de l’Església i l’antic escorxador municipal van ser, un any més, els racons més concorreguts.

Després del restablidor i merescut dinar, els pintors van instal•lar la mostra al Centre Cultural Xicranda, que va ser inaugurada per l’alcaldessa de la localitat, Eva Sanchis, i les regidores de Cultura i d’Educació, Tatiana Prades i Teresa Bueso.

Comparteix

Icona de pantalla completa