Diari La Veu del País Valencià
Vent i corda s’uneixen a Godella per a festejar l’aniversari de Moonwins
La formació musical fundada i liderada pel clarinetista godellenc Joan Enric Lluna va celebrar, dissabte passat, al Capitoli, el seu desè aniversari amb un concert carregat de talent.
Elan Quintet, un grup de cordes de l’Orquestra dels Arts, es va sumar a la festa de Moonwinds amb alguns noms coneguts del públic local. Julia Hu, Alejandro Friedhoff i Mathew Baker, convidats fixos en les últimes edicions del Festival de Música de Cambra de Godella, van estar acompanyats per Benjamin Shrerer Quesada i Lelia Laonovic que van interpretar, al costat de Lluna, les Variacions sobre un tema de Danzi, de L. Spohr i l’Adagi de Baërmann. Per al Quintet en sol menor de Prokofiev, l’oboïsta Cristina Gómez es va pujar a l’escenari i va demostrar els seus dots en els cinc moviments de la peça que va precedir al descans i en el Divertimento de Crusell que van revisar immediatament després de la pausa.
El to de l’audició es va alleugerir en la segona part sense perdre un àpex de virtusossisme. Joan Enric Lluna i Mathew Baker van provocar els primers somriures del públic amb el Benny’s gig de Gould. Finalment, Piazzolla, amb la Contemplació i dansa i Gershwin, amb 2 cançons de Porgy & Bess van completar el programa d’un concert tan variat com brillant al que van assistir més de 150 persones i que va servir per a obrir boca a tan sols dos mesos de la VIII edició del Festival de Música de cambra que tindrà lloc en el mes de juliol i que girarà entorn a la figura de Pinazo en el centenari de la seua mort.

Comparteix

Icona de pantalla completa