Diari La Veu del País Valencià
L’exercici pressupostari de 2016 es liquidarà demà
L’exercici pressupostari de 2016 es liquidarà demà a la Comissió Especial de Comptes

L’Ajuntament de Godella celebrarà demà, dimecres 22 de març, la Comissió Especial de Comptes per donar compte i liquidar l’exercici pressupostari de 2016. Aquesta reunió, pública per a tots aquells que vulguen acudir com a oients, tindrà lloc a les 18:30 h a la sala de reunions de l’Ajuntament.

D’altra banda, entre hui i el dijous es celebraran quatre comissions informatives, totes elles a la mateixa sala de reunions. En primer lloc, esta vesprada a les 19:00 h tindrà lloc la Comissió Informativa d’Urbanisme i Medi Ambient (CUMA), a la qual es tractarà, entre d’altres temes, la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana, pendent de tramitació.

Demà dimecres, a les 19:00 h, se celebrarà la Comissió Informativa de Governació, on un dels temes de que es parlarà serà la modificació del contracte de transport col·lectiu urbà de viatgers.

El dijous 23 a les 19:00 h, la Comissió Informativa d’Activitats Socioculturals debatrà dos mocions presentades pel PP. D’una banda, la del manteniment dels concerts a Batxillerat i Formació Professional. I, de l’altra, la que fa referència als drets lingüístics en la Comunitat Valenciana.

Per últim, també el dijous, a les 20:00 h, tindrà lloc la Comissió Informativa de Benestar Social i Economia, que oferirà informació sobre les activitats i els projectes d’aquestes dues àrees.

Les comissions informatives se celebren tots els mesos i compten amb un tècnic de l’àrea corresponent i un representant de cada partit amb vot proporcional al número de regidors de la seua formació. En aquestes reunions públiques es tracten expedientes que aniran al ple i altres assumptes d’interès per a la ciutadania. Les convocatòries i l’ordre del dia de totes les comissions es poden consultar a l’apartat ‘Ajuntament’ de la web municipal.

Comparteix

Icona de pantalla completa