Diari La Veu del País Valencià
La Veu del País Valencià es presenta a Ontinyent aquest divendres

RedactaVeu / Ontinyent.

La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià organitza la presentació del diari digital La Veu del País Valencià, que tindrà lloc divendres 15 de novembre al Centre Cívic i Social el Llombo, que està al carrer de Jaume I, 7-baix.

A l’acte intervindran Josep Manuel Andrés, president de La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, que farà la presentació, així com Diego Gómez, expresident d’Escola Valenciana i opinador de La Veu, i Moisès Vizcaino, coordinador i editor de La Veu.

La Cooridnadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià vol fer-se ressò del mitjà de comunicació laveupv.com “amb el qual compartim objectius”.

En uns temps on tothom demanem que la informació circule amb immediatesa, on la notícia caduca ràpidament, els diaris digitals resulten fonamentals per accedir-hi. Però, a més a més, en temps difícils per al País Valencià –fins i tot sembla perillar el seu nom– “necessitem mitjans que ens mostren la realitat més pròxima”.

La Veu del País Valencià està fet per professionals i amb criteris professionals, que també han optat per recollir les notícies del nostre àmbit de referència per cultura i llengua, irrenunciables.

Aquest diari digital funciona gràcies a la col·laboració econòmica dels seus lectors. Mitjançant uns ingressos mensuals o anuals és possible, per una mòdica quantitat, contribuir a la seua edició.

Us esperem. Corre la Veu!!

Comparteix

Icona de pantalla completa