Diari La Veu del País Valencià
RTVV / Els treballadors tracten de recuperar els comités de redacció
EFE / València

En una circular interna els empleats agraeixen el suport expressat per la ciutadania contra el tancament i consideren que aqueix suport no és un “xec en blanc”, sinó que ha vingut acompanyat “d’una crítica raonada i raonable a la multitud de casos de manipulació que s’han viscut en aquesta casa”.

Així mateix, defensa que els empleats de l’ens públic han demostrat ser capaços de “oferir un producte de qualitat amb capacitat de generar una resposta positiva en els teleespectadors i radiooients”.

“La història de RTVV està per escriure. Hem d’aprofitar aquesta segona oportunitat que ens dóna la societat valenciana per a deixar constància que la nostra intenció és mantenir uns nivells de qualitat informativa que passen per la imparcialitat i independència respecte de qualsevol poder polític i econòmic”, segons la citada circular.

A més, afegeix que: “no hem de consentir el més mínim intent de pressió, perquè tots sabem que la censura i l’autocensura comencen per petits detalls que a poc a poc guanyen terreny en el treball ben fet que som capaços de realitzar. Mai és tard per a recuperar la dignitat i l’orgull de formar part d’un servei públic que s’ha demostrat necessari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa