Diari La Veu del País Valencià
Morella – Ruta a la font Donzella i presentació del llibre de Xavier Borrell
Ruta a la font Donzella i presentació del llibre de Xavier Borrell el cap de setmana vinent a Morella

L’Ajuntament, dins les Jornades Europees de Patrimoni coordinades per la Taula del Sénia, organitza una ruta senderista a la font Donzella. A la vesprada, Xavier Borrell presentarà el seu llibre “El baile de los negros” i també tindrà lloc la presentació de la 2ª edició de “Morella negra com la trufa”

L’Ajuntament de Morella ha organitzat per al proper dissabte una ruta senderista circular pel riu Cervol, denominada “Carrasques de la Font Donzella i roures de la Roca”. L’activitat forma part de les Jornades Europees de Patrimoni coordinades per la Taula del Sénia, en les quals des de setembre a novembre s’organitzen nombroses activitats relacionades amb el patrimoni i la natura en les diferents poblacions que formen part de la Mancomunitat.

En aquesta ruta plantejada per al dissabte, 17 de setembre, es visitaran els roures monumentals del mas de la Roca i les quatre carrasques monumentals que un veí de Morella va comprar perquè no anaren convertides en carbó i que continuaren donant ombra en la Font Donzella. També es passarà pel toll Blau.

L’eixida es realitzarà a les 9.00 del matí, sent el punt de trobada el dipòsit d’aigua de la Carcellera. La durada prevista de l’excursió és de 5 hores.

Per a participar en la mateixa has d’inscriure’t a través de la pàgina web de la Mancomunitat Taula del Sénia o en l’oficina de turisme.

El mateix dia a la vesprada, en la sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella Xavier Borrell presentarà el seu llibre “El baile de los negros”, així mateix, en el present acte també tindrà lloc la presentació de la 2ª edició de “Morella negra com la trufa”.

Aquesta iniciativa que va iniciar el seu recorregut l’any passat amb gran èxit de participació combina la novel·la negra amb la gastronomia en el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Trufa Negra.

Els assistents a les conferències i presentacions de llibres poden gaudir alhora de les degustacions dels menús elaborats amb el diamant negre de la cuina, com és la tòfona negra.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa