Barberá diu que no es va reunir en Sarsuela amb Urdangarin

L’alcaldessa diu que no va donar instruccions per a contractar amb Nóos
16 novembre 2013 01:00h
Europa Press / València

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha afirmat aquest dissabte davant el jutge instructor del 'cas Nóos', José Castro, que no va mantenir cap reunió a Zarzuela amb el duc de Palma Iñaki Urdangarin amb motiu dels València Summit, i ha dit que tampoc va donar instruccions per a contractar amb l'Institut Nóos.

Barberá s'ha pronunciat així en la seua declaració com a testimoni davant Castro, que s'ha perllongat durant una mica més d'una hora. La primera edil, qui estava citada a les 12 hores, ha arribat a la Ciutat de la Justícia de València sobre les 11.30 hores i ha entrat per una porta diferent a la principal, on l'esperaven desenes de periodistes i manifestants.

Després de la seua declaració, ha accedit a atendre els mitjans de comunicació i ha subratllat que havia col·laborat amb la Justícia. També ha destacat que ella es va limitar a donar a Urdangarin els noms de Cacsa i de València Convention Bureau per a desenvolupar els València Summit, però ha negat que li donara una llista de possibles financeres.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next