Diari La Veu del País Valencià
En LA VEU: periodisme de qualitat i en valencià. Agermana’t!

RedactaVeu / València.

La llibertat d’expressió, d’informació i d’opinió és un dret humà fonamental (art. 19 de la Declaració Universal dels DDHH que diu “Tot individu té dret a la llibertat d’opinió i d’expressió; això comporta el dret a no ésser inquietat per causa de les opinions i el de cercar, rebre o difondre les informacions i les idees per qualsevol mitjà d’expressió i sense consideració de fronteres“ (enllaç), que a través del periodisme i dels mitjans de comunicació, garanteix la democràcia, la pluralitat i una societat civil que pot parlar, exigir i demanar explicacions a la resta dels grans poders: essencialment l’econòmic, de les grans corporacions i dels ‘mercats’, i el polític-institucional, dels partits polítics que l’exerceixen en les seues tres vessants institucionals: executiu, legislatiu i judicial.

Nosaltres des de LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, volem aportar i oferir a la nostra societat, periodisme de qualitat, rigor i en valencià. Per això necessitem cada dia més lectors agermanats al nostre diari digital, que asseguren la llibertat financera i la consolidació econòmica del diari líder d’àmbit de País Valencià en llengua pròpia.

Els agermanats a través de les seues aportacions fan possible, tant el treball dels periodistes que formen la Redacció de LA VEU, i que ens informen cada dia a través de les àrees d’Actualitat, Temàtica i Territorial, com el dels periodistes col·laboradors que ens il·luminen i ens mostren les claus periodístiques fonamentals per interpretar i conèixer la realitat política, econòmica, social i cultural del País Valencià, a través dels seus articles d’opinió, anàlisis, cròniques, reportatges, etc.

Vosaltres, els lectors que ja us heu agermanat (als qui us agraïm des d’ací el vostre suport), i els que s’incorporeu com a nous agermanats, podeu fer realitat que periodistes col·laboradors del nivell, preparació i qualitat… ens acompanyen cada dia per fer periodisme de qualitat, rigor i en valencià, elaborat des del País Valencià.

Perquè existisca periodisme en valencià en el sistema comunicatiu del País Valencià, i perquè els lectors i usuaris puguen estan informats i puguen llegir opinió en llengua pròpia, cal consolidar econòmicament el diari digital LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ a través, essencialment, de l’ajuda econòmica dels lectors agermanats, que fan aportacions des d’un café al mes (1€/mes) o superiors als 12 € a l’any, si podeu i voleu.

Corre LA VEU. La teua, la de tots! I la dels nostres millors periodistes!

Comparteix

Icona de pantalla completa