Diari La Veu del País Valencià
Puig (PSPV): “És indigne que un expresident del Consell fuja de la justícia”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha qualificat de “indigne” que “un expresident que, a més, encara ocupa un escó a Les Corts, fuja de la justícia i no done la cara”. Així s’ha referit Puig a l’ajornament de la declaració de l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, com a testimoni en el cas Nóos perquè no l’han pogut localitzar en tot el cap de setmana. Davant d’açò, el dirigent socialista ha instat l’actual president de la Generalitat, Alberto Fabra, a pronunciar-se sobre aquesta actitud i exigisca també, tant a Barberá com a Camps, que deixen l’escó per “dignitat”.

En aquest sentit, Puig ha criticat la “actitud escapista” de l’expresident Francisco Camps i ha lamentat que “ens fa passar molta vergonya a tots els valencians fugint dels jutjats” perquè, segons ha indicat, “amb açò demostra que té molt que ocultar i que no és capaç de col·laborar i, per tant, el que fa és retardar encara més la labor de la justícia per a esclarir si s’han desviat els diners dels valencians a l’Institut Nóos”. Segons ha assenyalat, és “vergonyós que aquells que van eixir en el seu moment en totes les portades venent fum, ara ho neguen tot i fugen dels jutjats”, en referència a l’actitud de Barberá i de Camps.

Per a Puig, aquest gest de l’expresident “és un reflex més del que ha sigut el PP en les últimes dues dècades marcades per la corrupció, el balafiament i la mala gestió” i ha denunciat que “ara que tenen l’oportunitat, són incapaços de donar la cara davant els jutjats i explicar què ha passat amb els nostres diners públics”. De fet, el dirigent socialista ha recordat que Camps “fuig ara de la justícia com ho ha fet durant tots aquests anys de les Corts, on no ha donat explicacions de la seua gestió que ha portat la comunitat a la ruïna”.

Comparteix

Icona de pantalla completa