Diari La Veu del País Valencià
Pintura, música, teatre i literatura amb veu de dona
RedactaVeu / Castelló

El pròxim dissabte 23 de novembre a les 19 hores a la Sala d’Actes de l’IES Penyagolosa de Castelló de la Plana s’estrena Veus femenines per la llengua, un espectacle únic que comptarà amb la col·laboració especial de l’escriptora Isabel-Clara Simó i del cantautor Feliu Ventura, dos dels principals referents de la literatura i la música valencianes actuals.

L’acte està organitzat per La Rabera Eclèctica Teatre i Castelló per la Llengua, i hi col·labora l’IES Penyagolosa. El preu de les entrades és de 6€ anticipades (ja a la venda a les Llibreries Argot i Babel de Castelló) i de 8€ a taquilla, que estarà oberta el dia 23 a partir de les 18 hores.

En l’espectacle, d’uns 90 minuts, la pintura i les melodies es fusionen des del primer moment amb la poesia, i és així com el piano, el violoncel, el clarinet, el saxòfon i el calaix flamenc creen l’atmosfera perfecta per a gaudir de les veus de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Gioconda Belli, Wislawa Szymborska o Anna Akhmàthova, entre d’altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa