Diari La Veu del País Valencià
Taula Redona ‘La Bici a la Ciutat’
RedactaVeu / Sagunt.

Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de Morvedre en Bici, La Bicicleteria, Corresponsals IES i Diverse, organitzen el pròxim dimarts 19 de novembre, a partir de les 18:30 hores, una taula redona sobre mobilitat urbana. Aquesta activitat, que porta per títol ‘La bici a la ciutat’, tindrà lloc al Centre Cívic Antic Sanatori d’AHM (Altos Hornos del Mediterráneo) i comptarà amb la presència de José Luis Martí, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Sagunt, el geògraf i expert en mobilitat Paco Tortosa i un company de València en Bici-Acció Ecologista Agró.

L’objectiu d’aquesta taula redona és debatre sobre el model de mobilitat urbana que volem per a la ciutat de Sagunt i mostrar els beneficis de la bicicleta, que actualment representa el millor medicament per a curar urbs malaltes a causa de la congestió i la contaminació del trànsit. A més a més, es parlarà del paper de la bici com a instrument contra la crisi i de l’obligació de portar casc en ciutat que vol imposar la Direcció General de Trànsit (DGT). Altre tema important de la taula redona serà com incrementar la seguretat dels estudiants que van o volen anar a l’institut amb bici.

A més d’aquesta taula redona, durant tota la tardor l’Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració d’AE-Agró i altres col·lectius del Camp de Morvedre, està celebrant diferents activitats per a fomentar l’ús de la bicicleta. Podeu consultar les activitats programades en el següent enllaç: La Bicicleta.

Comparteix

Icona de pantalla completa