Diari La Veu del País Valencià
L’exsecretari d’Economia obri el curs acadèmic del Campus d’Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent

L’exsecretari d’Estat d’Economia i professor d’IESE Business Schooll, José Manuel Campa, assistirà aquest dimarts 19 de novembre com a conferenciant a l’acte solemne d’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de la Universitat de València a Ontinyent. Coincidint amb l’acte, s’aprofitarà per a presentar el nou Premi d’Investigació Universitària ‘La Balarma’, dotat amb 5.000 euros, vinculat a la titulació de Magisteri i convocat per la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

Campa, a més d’haver estat Secretari d’Estat, al llarg de la seua trajectòria ha estat consultor del Banc Mundial, del Fons Monetari Internacional, del Banc de la Reserva Federal de Nova York, de la Comissió Europea o del Servei d’Estudis del Banc d’Espanya; i ha exercit com a professors a universitats com la de Harvard, Columbia o la Complutense de Madrid. L’alcalde d’Ontinyent i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “és un ponent de primera i tenim molta sort de poder comptar amb gent d’aquest nivell per fer conferències a Ontinyent”, destacava.

L’acte d’inici del nou curs acadèmic, que tindrà lloc a partir de les 12 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, s’obrirà amb la intervenció del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, qui donarà pas a la conferència de José Manuel Campa. Posteriorment tindran lloc les intervencions del President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la Ciutat, Jorge Rodríguez, i del Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, qui donarà per inaugurat el curs acadèmic 2013-2014 de la Universitat de València a Ontinyent.

Prèviament a aquest acte, Jorge Rodríguez i Esteban Morcillo, acompanyats pel Degà de la Facultat de Magisteri de la UV, Manuel Monfort, presentaran davant els mitjans a l’edifici Lluís Vives del Campus d’Ontinyent el nou Premi d’Investigació Universitària vinculat a la titulació de Magisteri i dotat amb 5.000 euros per la Fundació Universitària, la mateixa quantitat amb què compta el Premi d’Investigació Econòmica Juan José Renau Piqueras, amb el qual alternarà convocatòries d’any en any. El premi portarà per nom ‘La Balarma’ “en record del col·lectiu de renovació pedagògica que tant va treballar per la dignificació de la funció docent”, explicaven des de la Fundació.

Comparteix

Icona de pantalla completa