Diari La Veu del País Valencià
Presentació dels actes per a commemorar els 81 anys de les Normes de Castelló
RedactaVeu / Castelló.

La plataforma Castelló per la Llengua, integrada per partits polítics i associacions culturals, sindicals, juvenils, etc. de Castelló de la Plana presentarà els actes que han organitzat per a commemorar els 81 anys de la signatura de les Normes de Castelló i que culminaran amb una manifestació el 21 de desembre amb el lema ‘Per un País de tots: escola valenciana, pública i de qualitat’.

L’acte se celebrarà divendres 22 de novembre a les 19 hores a la Sala d’Actes de l’Institut Ribalta de Castelló de la Plana, i comptarà amb les intervencions d’un representant de Castelló per la Llengua, que explicarà els actes previstos i les reivindicacions que es plantegen, i de Vicent Pitarch, delegat a Castelló de l’IEC, que farà una xerrada sobre ‘L’escola valenciana com a fonament de democràcia’.

La plataforma Castelló per la Llengua està integrada per Acció Cultural del País Valencià, ACV Tirant lo Blanc, Arran, BLOC Jove, Botafocs, CGT, Centre Excursionista de Castelló, Compromís per Castelló, ERPV, EUPV, El Camí, El Pont. Cooperativa de lletres, Endavant, Escola Valenciana-Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló, Esquerra Independentista de la Plana, Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, Moviment de Renovació Pedagògica – Castelló, PSPV, Plataforma per la Llengua, SEPC i STEPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa