Diari La Veu del País Valencià
20 de novembre, Dia del Llibre Valencià
RedactaVeu / València

L’objectiu és “impulsar el gust per la literatura entre els més joves i les activitats comprenen des dels clàssics del Segle d’Or fins a autors valencians recents com Miguel Hernández, Vicent Andrés Estellés o Francisco Brines”.

Les activitats van destinades a estudiants de Primària, Secundària i Batxillerat i es realitzaran de 10 a 13 hores al monestir de Sant Miquel dels Reis. A més, el mateix dia 20 de novembre es lliuraran els Premis als llibres millor editats i a la tasca dels llibreters de l’any 2012.

Hui, dia 19, es portarà a terme el recital de Miguel Hernández a càrrec de Cucurucú Teatre. El 20 de novembre es realitzarà una lectura dramatitzada de Quatre-Cents de Roís de Corella a càrrec de Crit Companyia de Teatre. A més, aquest mateix dia es lliuraran els premis.

El pròxim 21 de novembre tindrà lloc el taller-recital de Vicent Andrés Estellés a càrrec de CulturActua. El dia 22 hi haurà un taller concurs de Jorge Juan a càrrec de Turiarts. El 23 de novembre es realitzarà el concert de Capella de Ministrers i es llegiran textos d’Ausiàs March i Roís de Corella.

Alhora, el dia 22 i 23 es portaran a terme visites teatralitzades al Monestir de Sant Miquel dels Reis de la mà de la Germana de Foix i d’altres personatges històrics.

Comparteix

Icona de pantalla completa