Diari La Veu del País Valencià
La Conselleria d’Educació no construirà l’IES número 5 de Sagunt en 2014
RedactaVeu / Sagunt.

Quan els xiquets i xiquetes isquen del col·legi que tant va constar de contruir al barri dels Vents al Port de Sagunt, el Maria Yocasta, no tindran un institut a prop on anar, ja que segons les informacions, el proper 2014 la Conselleria no té previst construir l’institut número 5, segons han confimat des de Compromís per Sagunt.

Des de Compromís sempre “hem apostat per aquesta infraestructura. Pensem que la construcció d’aquest institut públic, tal i com ja vam demanar al Ple de novembre de 2012, ha de ser prioritaria perquè els joves de la nostra ciutat no continuem estudiant en barracons i afinats en aules sobremassificades”

Des de la Generalitat continuen infrafinançant les infraestructures de la ciutat, Quico Fernández critica que “Alfredo Castelló, com a alcalde i diputat, és qui s’ha de preocupar en què passa al seu poble i quines són les qüestions imprescindibles per a reactivar l’economia, i de les inversions i deutes pendents que té la Generalitat amb la nostra ciutat i que estan ajudant a ser líders en atur ja que les infraestructures no estan acabades”.

I, a més, també “volem denunciar la supressió continuada de grups i places de professorat en tota la ciutat. Denunciem també totes les politiques de retallades en els serveis públics i en els drets socials per a la ciutadania amb l’excusa de la crisi, no originada pel poble i que sols està servint per a retallar drets i llibertats que tants anys han costat d’aconseguir”, conclou Fernández.

Comparteix

Icona de pantalla completa