Diari La Veu del País Valencià
El camp de futbol de la Font de la Figuera disposarà, per fi, de gespa
-La notícia ja la celebren jugadors, aficionats, pares i mares però, sobretot, l’Equip de Govern, el qual veu culminada una lluita d’anys perquè les veïnes i veïns gaudeixquen del camp de futbol que es mereixen, ja que fins aquest moment és de terra.
-Fins i tot els jugadors de l’Equip local, també s’han sumat a la lluita de l’Ajuntament en aquesta petició, emprenent campanyes per aconseguir la gespa i posant en fotografies amb el hashtag #LaFontVolGespa.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, després d’anys, veu per fi complertes les seues demandes per disposar d’un camp de futbol en gespa artificial, ja que en l’actualitat és dels pocs pobles de la província que encara el tenen de terra.

El regidor d’Esports, Mariano Férriz, ha agraït l’ajuda a la Diputació de València, especialment al president de la mateixa, Jorge Rodríguez. “És, sens dubte, la recompensa a tant esforç per aconseguir el camp de futbol amb gespa artificial. Han estat molts anys de reunions per transmetre aquesta necessitat urgent que per fi es veurà complerta, però, encara que el camp de gespa siga l’assumpte més prioritari, seguirem treballant en aconseguir altres aspectes també necessaris com la millora de la il·luminació, clavegueram o grades”.

Fins i tot els jugadors de l’Equip local s’han sumat a la lluita de l’Ajuntament en aquesta petició, emprenent campanyes per aconseguir la gespa i posant en fotografies que s’han distribuït per les xarxes socials amb el hashtag #LaFontVolGespa.

L’entrenador de l’equip local Amateur, Nacor Alcaraz afirma que han rebut la notícia amb il·lusió i esperen en breu veure complert el seu desig de jugar en camp de gespa.

Del cost total que suposa aquesta transformació a gespa, 208.173.31 euros, l’Ajuntament aportarà 50.137.61 euros. De fet, des de l’Ajuntament, l’Alcalde, Vicent Muñoz, destaca “la importància de fomentar l’esport i la vida sana donant suport a les peticions dels clubs i associacions esportives locals”. És una notícia molt esperada ja no només per als jugadors dels tres equips locals, sinó també per als seus familiars i els aficionats a aquest esport, que per fi veuran com aquest camp de futbol que cada setmana acull partits d’equips visitants disposa de gespa artificial.

Comparteix

Icona de pantalla completa