Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de la Font de la Figuera obrirà l’Espai del Major
L’Ajuntament obrirà l’Espai del Major este dijous

-L’espai, situat al mateix punt on es desenvolupa el Taller de Convivència, tornarà a obrir-se al públic totes les vesprades. Està pensat per ampliar el servei i l’atenció a la gent gran, amb activitats lúdiques i d’entreteniment a la seua disposició.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, pensant en les persones grans, s’obrirà al públic l’Espai del Major, ubicat en el mateix edifici on es desenvolupa el Taller de Convivència.

Encara que no s’ofereixca servei de menjars i begudes de moment, segons la regidora de Serveis Socials, Ibana Tormo, “és un espai en el qual podran passar gran part de la vesprada i desenvolupar activitats d’entreteniment els nostres majors, cosa que fa temps ells mateixos venien demandant”.

Espai del Major
D’esta manera, l’Ajuntament ampliarà el servei i l’atenció a este col·lectiu.

L’Espai del Major estarà obert totes les vesprades de dilluns a dissabte de 15.00 hores a 18.30 hores. Amb l’objectiu d’aprofitar els espais municipals, des de l’Equip de Govern es va pensar en esta possibilitat amb caràcter temporal, ja que s’estudia crear un Centre de Dia, en un futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa