Diari La Veu del País Valencià
La Font destina 1.100 euros al Pla Rodallibre
Els alumnes de la Font d’ESO i Batxillerat que estudien en l’IES Moixent ja disposen, de forma gratuïta, dels llibres de lectura obligatòria per al segon trimestre. Aquests llibres es lliuren com un préstec sota el Pla Rodallibre, en el qual participen la regidoria d’Educació i Joventut, juntament amb l’institut de Moixent.
La regidora d’aquestes àrees, Vero Reyes, ha destacat “el foment de la lectura i la promoció d’actituds de respecte i cura cap als recursos comuns i el medi ambient”. A més, “estalvia despeses innecessàries per a les veïnes i els veïns de la Font”. De fet, l’Ajuntament ha destinat a aquesta iniciativa 1.100 euros perquè es dugui a terme un any més.
Aquesta serà la cinquena edició del Pla Rodallibre, que neix a partir d’un compromís de manteniment dels títols recomanats pels departaments de Castellà i Valencià de l’institut. Això permetrà que s’utilitzin els llibres adquirits el passat any per l’Ajuntament de La Font de la Figuera, que van ser cedits a l’alumnat del curs 2015 – 2016.
D’aquesta forma, s’aconsegueix que “rodin els llibres” entre els estudiants de la Font, ja que els títols es faciliten abans de les vacances de desembre i es retornen en el mes de maig. Així s’aconsegueix que els llibres puguin ser llegits de nou per l’alumnat d’anys posteriors.

Comparteix

Icona de pantalla completa