Diari La Veu del País Valencià
La Font de la Figuera commemora el Dia Internacional de les Dones
La regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’ajuntament de la Font de la Figuera ofereix aquest dissabte la tradicional Gala que commemora el Dia Internacional de les Dones. Una celebració que tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes de la localitat i que incidirà especialment en la igualtat d’oportunitats entre ambdós sexes.

En paraules de la regidora d’aquesta àrea, Ibana Tormo, la qual agraeix el suport de l’Equip de Govern diu que “serà una Gala en la qual no faltaran balls, música i poesia, amb la col·laboració de diverses actuacions locals i particulars. De fet, multitud de comerços i professionals solen bolcar-se en aquesta celebració a través de la donació d’articles i lots que es rifaran. La regidora també reconeix la implicació de tots ells i també a aquelles persones que s’involucraran en aquesta Gala, enguany a benefici de la gent gran de la població.

Els actes per commemorar el Dia de la Dona continuaran el proper 8 de març amb un berenar organitzat per les Ames de Casa i finalitzaran amb la presentació del llibre “Antología Pro Derechos Humanos II”, amb la col·laboració de l’escriptora local Encarna Gómez, que tindrà lloc al Centre Social Polivalent dissabte 11 de març a les 18.00 hores, amb posterior Vi d’Honor. El Dia Internacional de les Dones recorda la lluita per la participació femenina en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa