Diari La Veu del País Valencià
L’escoleta de Rocafort celebra el Dia de la Bicicleta
Els alumnes han fet un recorregut amb bicicleta amb el Club Ciclista de Rocafort

Els xiquets i xiquetes de l’Escoleta municipal de Rocafort han celebrat el Dia de la Bicicleta fent un petit recorregut amb el personal del centre, el Club Ciclista de Rocafort i la Policia Local.

A les 9 del matí els xiquets, d’entre 1 i 3 anys, s’han reunit en el parc que se situa a l’entrada de Rocafort i des d’allí han recorregut el carrer Juan Carlos I fins a arribar a l’Escoleta municipal, on el Club Ciclista de Rocafort ha fet lliurament de medalles a tots els participants i de tres trofeus per als xiquets que més vegades han anat a l’escola amb bicicleta durant la setmana.

«La idea va sorgir a partir de l’interés de tot el personal del centre de conscienciar a pares i xiquets des de menuts de la importància de cuidar del Medi Ambient i d’una vida activa i sana», declarava Make Cortés, regidora d’Educació. «La bicicleta no solament és un mitjà de transport econòmic i ecològic, sinó que a més contribueix a mantenir i millorar la nostra salut».

Activitats i experiències d’aquest tipus són possibles gràcies a la posada en funcionament del servei de dinamització de l’Escoleta, que va començar el passat mes de febrer i que ha permés augmentar el personal del centre. Fa unes setmanes la Policia Local feia una visita per a ensenyar als més menuts la seua funció pública, també els Bombers visitaran el centre i es realitzarà un teatre infantil el pròxim mes de maig.

Durant el mes de juliol l’Escoleta municipal donarà als seus alumnes l’opció de continuar en l’horari habitual, mantenint el preu malgrat no haver-hi bonificació del xec escolar per part de Conselleria.

Comparteix

Icona de pantalla completa