Diari La Veu del País Valencià
Formació del personal municipal per al nou web a Rocafort
El divendres 4 de novembre, en el Nou Espai, hem realitzat una jornada de formació sobre la nova web municipal. L’objectiu és renovar la informació municipal en internet, coordinar la dinàmica de funcionament i actualitzar les activitats de cada àrea de l’administració local,de manera més àgil i diversa.Una dotzena de persones que treballen en les diferents àrees municipals de Rocafort han acudit hui de matí al curs de formació impartit per Carolina Lázaro, de l’empresa Digital Value, responsable de l’adaptació del nou web de l’Ajuntament de Rocafort.
La jornada és un pas necessari per a la renovació del web municipal i de la nova organització interna que permetrà actualitzar de manera més accessible la informació. La setmana vinent començaran a ser públics els nous continguts del nostre poble en internet. La idea és que simultàniament, els usuaris del web de Rocafort puguen accedir a les novetats de les convocatòries municipals i també, a l’actualitat cívica del poble. Igualment és un objectiu posar-se al dia en les obligacions de transparència de la nostra administració local.
Des de l’Ajuntament esperem que el resultat siga rebut com un avanç i una millora en la relació entre el veïnat i l’administració. I mentres ens posem al dia del funcionament de la nova plataforma municipal, sol·licitem paciència amb les utilitats que coste un poc més posar al vostre abast. Treballem per a vosaltres, per a poder entre tots millorar Rocafort.

Comparteix

Icona de pantalla completa