Diari La Veu del País Valencià
Rocafort – Taller familiar de Nadal en l’Escoleta
Divendres 2 de desembre les famílies de l’Escoleta Infantil Municipal celebraren el taller de Nadal. Convocats per l’AMPA i en col·laboració amb l’equip de mestres, i també amb participació de xiquetes i xiquets, mares i pares elaboraren manualitats diverses i adornaren les aules i els espais comuns de l’Escoleta. Les diverses propostes d’aula participen en un concurs de l’AMPA que distribuirà jocs útils per a les activitats infantils.

Aquesta trobada il·lusionant obri les activitats nadalenques de l’Escoleta, que enguany amb l’impuls de l’AMPA presenten una programació destacada. El 19 de desembre Papà Noel visitarà l’alumnat de l’Escoleta de Rocafort, i el dia 22 serà el torn dels tres Reis Mags d’Orient. L’animació cultural durant eixa setmana portarà actuacions ben lluïdores també: el dilluns 19 la contacontes Marta Pereira portarà “Descubriendo el bosque”, el dimecres 21 Kummerlin els presentarà “Candela va a ser mamà”, i el dijous 22 el col·lectiu Ameba s’encarregarà de l’animació per a preparar l’entrada dels Reis d’Orient.

Totes les activitats s’han seleccionat i organitzat amb cura entre l’AMPA i el claustre de l’Escoleta, per tal que tot l’alumnat de l’Escoleta en traga el millor profit. La cooperació entre famílies i educadores és una mostra de vitalitat alegre i constructiva de Rocafort.

Comparteix

Icona de pantalla completa