Diari La Veu del País Valencià
Curs oficial de Monitor d’Activitats de Temps lliure a Rocafort
Encara disposem de places en el curs oficial de Monitor de Temps Lliure que ofereix l’ajuntament de Rocafort a partir de mitjans febrer. La voluntat d’obrir possibilitats formatives amb una aplicació directa a les primeres experiències laborals, ens duu a donar unes condicions d’accés molt favorables a les persones interessades.
En primer lloc la facilitat de realitzar les pràctiques necessàries per tal d’aconseguir la titulació oficial en activitats municipals com ara l’Escola d’Estiu. Però també resulta important el preu per al públic, que queda molt competitiu. I amb la finalitat que ningú quede exclòs de la formació útil per motius econòmics, les persones inscrites en l’INEM com a demandants d’ocupació, en veuen reduït el preu públic a la meitat. És a dir les persones aturades paguen 50 euros de matrícula.
Cal acudir a l’ajuntament de Rocafort, omplir la fitxa d’inscripció i ingressar el 50% del preu de matrícula que corresponga en cada cas. Durant el primer mes del curs es pagarà la resta de la matrícula.

Comparteix

Icona de pantalla completa