Diari La Veu del País Valencià
Jornada de portes obertes del CEIP Sant Sebastià
Hui a les 17.15h l’escola del nostre poble, el CEIP San Sebastián, la jornada de portes obertes. La finalitat és que les famílies coneguen les instal·lacions i puguen resoldre els seus dubtes sobre el terreny, i amb accés directe al claustre i la direcció del centre. Més encara quan estem en l’època de sol·licitar l’admissió als centres escolars per al curs 17-18.

Ahir en el Consell Escolar del centre aprovaren demanar l’adscripció al nivell Intermedi 2 del nou model plurilingüe dinàmic (consulteu l’anex 4, pàg. 33 del Decret 9/2017, de 27 de gener de 2017, del model lingüístic educatiu valencià).

L’Ajuntament de Rocafort manté actualment un esforç inversor en el Sant Sebastià que suposa millores en diversos aspectes del funcionament del centre. Les obres començaren el desembre passat, i en funció de la seua compatibilitat amb l’activitat escolar, conclouran en estiu per a poder aprofitar-les al començament del curs 17-18. Les actuacions afecten a la renovació de la instal·lació tèrmica i el canvi de caldera, que era una vella reivindicació.També a la renovació de la tanca exterior de l’escola, i així mateix s’ha realitzat l’adequació de les instal·lacions elèctriques. La quarta inversió està dedicada a la renovació i adequació dels banys del CEIP San Sebastián, que inclouran un nou lavabo accessible per a diversitats de mobilitat. El total d’estes inversions municipals suma 131.504,78 euros.

Ens veiem a la vesprada en el Sant Sebastià!

Comparteix

Icona de pantalla completa