Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat gasta dos milions d’euros en publicitat institucional
Civio / Eva Belmonte

El cost està repartit en els pressupostos de 2013 i 2014 (a raó de quasi un milió per any), encara que la signatura del contracte és del passat 3 d’octubre. L’empresa adjudicatària és Media Planning, la mateixa que va portar una campanya turística de la Generalitat per 3,6 milions d’euros al costat d’altres empreses del ram.

El cost és el mateix del de licitació -les ofertes de les empreses inclouen més o menys anuncis pel mateix preu, que és tancat- i en els plecs publicats en el perfil del contractant de la Generalitat no s’informa de quantes empreses es van presentar al concurs públic. El que sí inclouen és el repartiment de la despesa per conselleries.

Així, la major part del cost -i, per conseqüència, dels anuncis- recau sobre la conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (uns 790.000 euros), Sanitat (490.000), Educació, Cultura i Esports (459.000). La resta, partides molt menors, les assumeixen Hisenda i Administració Pública (7.300), Infraestructures, Territori i Medi ambient (60.000), Economia, Indústria, Turisme i Ocupació (6.000), Benestar Social (50.000) i Governació i Justícia (uns 69.000 euros).

Informació publicada en El BOE nuestro de cada día. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa