Diari La Veu del País Valencià
Asp celebra el Dia Mundial de les Aus
Les activitats, totalment gratuïtes, estan dirigides a petits i majors i es desenvoluparan de deu a dotze del matí.
Asp celebrarà dissabte que ve 24 de setembre avançant-se al Dia Mundial de les Aus (3 i 4 d’octubre ) una jornada de anillamiento i cens d’aus, organitzades per l’associació Amatarafa, el Grup Defensor i Protector de les Aus Cardelius i la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Asp.
Les activitats seran totalment gratuïtes, començaran a les deu del matí i es perllongaran fins a les 12 del migdia. El anillador expert en aus silvestres del Centre de Migració d’Aus de Madrid Pedro Gómez Clavel donarà a conèixer com s’anellen els ocells, així com realitzar un seguiment al cens d’aus catalogades ja a l’entorn del riu Tarafa, amb un total de 29 espècies, per a la seva evolució i conèixer l’existència de noves espècies en el nostre entorn.
El regidor de Medi ambient, Iván Escobar, convida a tota la població, petits i majors, a gaudir d’aquesta activitat “perquè permet adquirir coneixements sobre la fauna del nostre entorn que es desconeix”. L’edil d’Esquerra Unida recorda que “tenim una gran varietat d’aus a Asp, amb 29 espècies catalogades que viuen en el nostre entorn i podem gaudir”.
Escobar agraeix a l’associació Amatarafa i, especialment, a Pedro Gómez Clavel gran impulsor d’aquest tipus d’iniciatives per la seva col·laboració en aquesta sèrie d’activitats, i una persona determinant a l’hora de catalogar les espècies que tenim en la nostra població.

Comparteix

Icona de pantalla completa