Diari La Veu del País Valencià
Es reprenen les activitats esportives a Asp
Des d’aquest mes d’octubre, totes les activitats anuals de la Regidoria d’Esports i dels clubs es troben ja en funcionament.

Amb l’engegada aquesta setmana de les escoles esportives, així com dels cursos de natació i de rejuvenecimiento actiu, totes les activitats esportives anuals que utilitzen les instal·lacions municipals d’Asp s’han posat ja en funcionament. També els diferents clubs de la localitat es troben immersos des d’aquest mes d’octubre en competició, a l’una que han començat les escoles de perfeccionament de les seues diferents disciplines esportives. D’aquesta manera, i si es compleixen les mateixes dades del curs passat, prop de 5.000 persones practicaran esport de forma regular en els programes organitzats tant per la Regidoria d’Esports com per les entitats esportives locals amb les quals col·labora.
El teixit associatiu local d’Asp compta amb 1.000 llicències federatives i 500 alumnes en les escoles dels clubs, disposant de l’ús tant dels Camps de Futbol de les Fonts, com de la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios i el Pavelló Esportiu. D’altra banda, altres 3.000 persones es van matricular entre abonats i participants en cursos oferits per la Regidoria d’Esports. A ells cal afegir a 150 usuaris que decideixen utilitzar mensualment les instal·lacions municipals mitjançant bons i les més de 700 entrades puntuals que es registren cada mes.

Per al Regidor d’Esports, Chema García Payá, “aquestes xifres són molt importants per a una població com Asp, i en percentatge ens acosten a les ciutats amb més activitat esportiva d’Espanya. A més – afig l’edil d’Esquerra Unida – la quasi plena ocupació de les instal·lacions i activitats suposa un repte de gestió per a la regidoria que dirigisc, tenint per davant una temporada molt intensa per a tractar de satisfer a les 5.000 persones que regularment fan esport amb nosaltres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa