Diari La Veu del País Valencià
Asp acull el segon Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica Kayma
Asp acull el segon Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica Kayma

Serà aquest dissabte, 15 d’octubre, en el Pavelló Esportiu Municipal.

El Pavelló Esportiu Municipal d’Asp acull aquest cap de setmana el segon Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica, organitzat pel club Kayma de la localitat aspense, en col·laboració amb la Federació de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana i amb el patrocini de la Regidoria d’Esports.

Tres-centes cinquanta gimnastes vingudes d’Alacant, València, Castelló, Murcia, Conca i Madrid es donaran cita el dissabte, 15 d’octubre, en el tapís del centre esportiu municipal, competint des de les vuit del matí fins a les dues de la tarda. Durant les sis hores de durada del torneig es disputaran els nivells de Campionat d’Espanya Absolut Masculí, el Nacional Base Conjunts i Copa Individual, i el de Federació Autonòmica.

L’entrada és gratuïta, i els espectadors podran gaudir de la plasticitat, precisió i bellesa de les competicions que es posaran en lliça, tant individuals com de duos i de conjunts, amb la pràctica de mans lliures, així com dels aparells de maces, cèrcols, entenimentades, pilotes o cintes, completant d’aquesta forma una gran jornada de gimnàstica rítmica en la qual el club Kayma porta setmanes treballant.

Comparteix

Icona de pantalla completa