Diari La Veu del País Valencià
XIII Premi de recerca històrica Manuel Cremades d’Asp
El divendres 21 d’octubre a les 20’30 hores, es fallarà en el Museu Històric d’Asp el XIII Premi de Recerca Manuel Cremades.

Un premi amb una consolidada trajectòria que la Regidoria de Cultura, des del Museu Històric, porta convocant tretze anys de manera consecutiva.

El passat 11 d’octubre es va reunir en el Museu Històric d’Asp el jurat de la XIII edició del Premi Manuel Cremades per a determinar el treball guanyador. En aquesta ocasió ha estat format per Mª Ángeles Abellán López, doctora en Dret i sotsdirectora de Recerca de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Luisa Pastor Mirambell, doctora en Belles arts i artista i Concepción Navarro Poveda, arqueòloga i directora del Museu Arqueològic de Novelda.

En aquesta ocasió el Premi de Recerca Manuel Cremades està dotat amb un premi accésit de 600 euros i un primer premi d’1.200 euros, així com la publicació de l’obra per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

En l’anterior edició va ser premiada l’obra Estudio constructivo de les edificacions rurals d’Asp, els autors de les quals van ser Inés Navarro Martínez i Juan José Navarro Martínez. El pròxim 16 de desembre es presentarà la publicació, patrocinada per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert.

Comparteix

Icona de pantalla completa