Diari La Veu del País Valencià
Continuen les millores dels camps de futbol d’Asp
La Regidoria d’Esports ha actuat a les zones esportives municipals de la Nía, La Alcaná i Les Fonts.
La Regidoria d’Esports continua aquesta tardor amb les millores en les instal·lacions esportives municipals. En aquesta ocasió, les actuacions més importants s’han dut a terme en els camps de futbol de la localitat.
En les instal·lacions de “La Nía” s’ha ampliat la gamma d’aparells de calistenia o street workout, de fabricació robusta i antivandálica per atendre d’aquesta forma la creixent demanda d’equipaments fixos d’entrenament físic a l’aire lliure, tant d’esportistes individuals com de clubs com el de “Muntanya Tres Germanes d’Asp”. En breu, també es procedirà a la reposició de les xarxes parabalones del camp de futbol-7 d’aquest cèntric recinte esportiu. Quant a la zona esportiva de la “La Alcaná”, després de la col·locació de la nova gespa artificial, s’han instal·lat xarxes en els fons del camp de futbol-7 per evitar la sortida de pilotes, donat també l’augment d’ús pels equips de futbol dels clubs d’Asp.
Sens dubte, l’actuació més important i esperada és la realitzada en el complex de futbol de “Les Fonts”, on s’ha creat una zona d’escalfament i d’entrenament tècnic, confeccionada reciclant la gespa artificial retirada fa uns mesos de “La Alcaná”. S’ha guanyat d’aquesta manera una superfície de més de set-cents metres quadrats entre els dos camps de futbol, alhora que s’ha facilitat l’accés i circulació dels espectadors amb una nova plataforma i vorera de formigó fratasado.
Referent a aquestes millores, el regidor d’Esports, Chema García Payá, ha manifestat que “seguim gradualment amb el pla d’actuació i millora de les instal·lacions esportives confeccionat per la regidoria per 2016. A més – continua l’edil d’Esquerra Unida – en aquests moments estem acabant de redactar la planificació per 2017, on seguirem apostant per la protecció i seguretat de les instal·lacions i per l’eliminació de barreres arquitectòniques, a l’espera de saber si comptarem amb pressupost per a inversions de major envergadura demandades pels nostres esportistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa