Diari La Veu del País Valencià
Avís de l’edició de la guia gastronòmica d’Asp
Si vols que el teu establiment s’incloga en aquesta guia gastronòmica, has de facilitar-nos informació: nom, adreça, contacte, activitat, serveis, fotos… abans del 9 de novembre.

El Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca dins de la convocatòria per a la realització de “Accions de promoció turística, anualitat 2016”, ha concedit a l’Ajuntament d’Asp una subvenció del 80% per a l’edició d’una guia gastronòmica.

La intenció de la Regidoria de Turisme és la de donar a conèixer l’oferta gastronòmica del nostre municipi, amb informació detallada i fotogràfica de tots els establiments.

Si vols que el teu establiment s’incloga en aquesta guia gastronòmica, has de facilitar-nos informació: nom, adreça, contacte, activitat, serveis, fotos…

Com els terminis són molt ajustats, necessitem que ho faces com més prompte millor, data fi el 9 de novembre, perquè en cas contrari el seu establiment no podrà ser relacionat en aquesta guia.

Per a qualsevol informació, poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (Dol), al telèfon 966 919 900 o al correu electrònic: [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa