Diari La Veu del País Valencià
Curs gratuït de reciclatge i restauració de mobles dirigit a dones a Asp
La Regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament d’Asp que dirigeix Yolanda Moreno, ha organitzat un curs gratuït de reciclatge i restauració de mobles dirigit a les dones de la localitat.

Segons explica l’edil d’Esquerra Unida “és un taller creatiu i fàcil, a través de tècniques senzilles es renoven mobles o objectes sense necessitat de tenir cap tipus de coneixement, només cal preocupar-se d’escollir color, possibles acabats i a gaudir. Aquests tallers es realitzaran els dissabtes 12, 19 i 26 de novembre, en la Casa del Cisco”.

El termini d’inscripcions aquesta obert des del dimecres 2 de novembre fins al dimarts 8 de novembre en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Asp, i els interessats poden ampliar la informació en l’Agència de Desenvolupament Local.

En cas d’haver-hi un nombre de demandants major que les 20 places que s’ofereixen en principi, es triarien per ordre d’inscripció.

La Regidoria de Dona i Igualtat anima a les dones que s’apunten al taller de Reciclatge i Restauració de mobles i objectes.

Comparteix

Icona de pantalla completa