Diari La Veu del País Valencià
Asp – Mes de la Ciència i el Medi ambient
Més de 3.000 petits i majors participen en el Mes de la Ciència i el Medi ambient

Les activitats organitzades per les regidories de Medi ambient, Educació i Cultura han tingut una gran acceptació.

Més de 3.000 persones, petits i majors, han participat en la V edició del Mes de la Ciència i el Medi ambient, organitzat per l’Ajuntament d’Asp, a través de les regidories de Medi ambient, Educació i Cultura, i en col·laboració amb la Societat Espanyola d’Òptica, el Col·legi de Geògrafs, el Centre de Recerca i Divulgació d’Astronomia del Mediterrani (CIDAM), i l’Associació Cinc Ulls.

El regidor de Medi ambient, Iván Escobar, destaca la gran participació; “Aquest any hem ampliat el nombre d’activitats i tant nens com a pares i mares han pogut gaudir d’un gran ventall de possibilitats per ampliar els seus coneixements científics i mediambientals”.

El Mes de la Ciència i el Medi ambient va començar el dia 8 d’octubre amb una visita guiada al PNM Els Algezares i una observació astronòmica nocturna, i va seguir amb Tallers i exposicions per a escolars i xerrades per a la comunitat científica aspense. El moment més important, tant per afluència de ciutadans, com de magnitud de l’esdeveniment, va ser la V Fira de la Ciència i del Medi ambient amb una gran acceptació i molta participació tant de nens com d’adults al parc Doctor Calataiud.

L’edil d’esquerra unida assenyala que “en la Fira va haver-hi una gran varietat d’oferta educativa, i tallers per a nens, en els quals es van poder acostar al món de la ciència i el medi ambient jugant i ampliant els seus coneixements”.

Així mateix l’oferta educativa es va ampliar amb actuacions de màgia relacionada amb el món científic i tallers educatius.

Des de les Regidories de Medi ambient, Educació i Cultura, ja han començat els treballs perquè el VI Mes de la ciència i el Medi ambient del proper any siga encara si cap, més atractiu i ampliar les activitats educatives i mediambientals

Comparteix

Icona de pantalla completa