Diari La Veu del País Valencià
Asp – Gran participació en les activitats de les Jornades del Major
Més de 200 persones participen en les activitats de les Jornades del Major

L’Ajuntament inaugura les obres de remodelació i adaptació del Centre de Majors en les quals s’han invertit 30.000 euros i rendeix un homenatge a Nieves Navarro Hernández pels seus 100 anys.

Més de 200 persones, principals jubilats i pensionistes, van participar en les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Asp per commemorar el Dia del Major, celebrat al remodelat Centre de Majors, situat al carrer Santander del popular barri de la Coca.

Al matí van començar les activitats esportives amb gimnàstica de manteniment, seguint amb la campanya de vacunació contra la grip en la qual van participar alguns sanitaris que es van desplaçar al lloc on se celebraven les jornades. Posteriorment va haver-hi una visita guiada per conèixer els resultats de les obres de rehabilitació i adequació tant del Centre de Majors com de l’Escola Permanent d’Adults, en les quals s’han invertit uns 30.000 euros. Els majors van quedar molt contents amb les noves sales de ball i gimnàstica, biblioteca, sala de lectura de premsa, sales d’informàtica i els corresponents despatxos.

Després d’un dinar de confraternidad, organitzat per les diferents associacions de majors del municipi, que va ser multitudinària, va tenir lloc un homenatge a les persones que compleixen 100 anys. En aquesta ocasió va tenir un reconeixement Nieves Navarro Hernández, que va rebre de mans de l’alcalde, Antonio Port, i de la regidora del Major, Yolanda Moreno, un quadre i diferents detalls.

Yolanda Moreno destaca que “aquestes jornades de convivència són el colofó a les nombroses i variades activitats que es realitzen per als majors amb l’objectiu de mantenir-los actius i que, a més, puguen ampliar els seus coneixements amb cursos de pintura i art plàstiques, informàtica, gimnàstica de manteniment, activitats de rejuvenecimiento actiu, viatges o el nou curs de teatre que s’ha engegat aquest any. Sense oblidar els balls setmanals o els campionats de chinchón i porras”, comenta l’edil d’Esquerra Unida.

Comparteix

Icona de pantalla completa