Diari La Veu del País Valencià
Asp s’uneix a la celebració del ‘Black Friday’
Asp s’uneix a la celebració del “Black Friday” per fomentar les compres nadalenques en comerços locals

La regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants i Afins d’Asp, col·laboren en l’organització de l’esdeveniment que comptarà amb grans descomptes, animacions pels més petits i horaris ampliats

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Asp i l’Associació de Comerciants i Afins d’Asp, han presentat la campanya del “Black Friday” per al municipi. Es tracta d’oferir grans descomptes els dies 25 i 26 de novembre per així facilitar que les compres nadalenques es realitzen en els comerços locals. Encara que gran part dels comerços ja havien fet en anys anteriors aquesta campanya, és la primera vegada que es realitza de manera coordinada i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Durant el divendres 25 de novembre a la tarda i el dissabte 26 de novembre els comerços oferiran descomptes importants, alhora que alguns ampliaran el seu horari d’obertura perquè les persones puguin visitar les tendes durant la tard-nit. Les activitats d’animació es concentraran en dues dels nuclis més importants a nivell comercial en el municipi: l’Avinguda Constitució i el Parc Doctor Calataiud. En ells, s’instal·laran equips de so i els nens disposaran d’inflables per poder jugar mentre que els pares realitzen les compres.

El regidor de Comerç, Jonatan Molina, destaca “l’important que és la coordinació amb ACADA, que realitzen una labor molt positiva en el foment del comerç local en el municipi”. “Aquesta campanya és la primera vegada que la realitzem a Asp pel que ha de suposar una primera presa de contacte per saber si funciona. L’objectiu és que el “Black Friday” s’assenteix com un esdeveniment més dins de l’agenda anual d’Asp, sobretot perquè fomentar el comerç local en el nostre municipi en aquestes dates nadalenques”

Comparteix

Icona de pantalla completa