Diari La Veu del País Valencià
El Programa Aqua torna a les instal·lacions esportives d’Asp
Tres-cents escolars de segon a sisè de Primària participaran en el nou projecte d’Educació Física.
El col·legi Vistahermosa torna per segon any consecutiu a realitzar el nou Programa Aqua en la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios d’Asp, amb la col·laboració de la Regidoria d’esports del consistori aspense.
Seguint la prova iniciada el curs passat, el professorat d’Educació Física d’aquest centre educatiu ha ampliat el seu projecte, passant de ser trimestral a tot un curs escolar. També s’incrementarà el nombre d’escolars participants, incloent als de primer i segon de Primària que no van assistir el curs passat. A més de la iniciació a la natació, els alumnes del Vistahermosa també practicaran bàdminton, pádel i altres disciplines esportives en el Pavelló Esportiu Municipal.
En els mesos de novembre i desembre acudiran a les instal·lacions els alumnes de les sis classes de segon a quart curs. A partir del mes de gener, i durant el segon i tercer trimestre, participarà al Programa Aqua l’alumnat escolaritzat en primer, i també des de cinquè a sisè, assistint d’aquesta manera més de quatre-cents nens i nenes d’Asp al programa de natació escolar del col·legi Vistahermosa.

Comparteix

Icona de pantalla completa