Diari La Veu del País Valencià
L’oficina Asp Emprèn compleix el seu primer any
Aquesta iniciativa pionera en la província d’Alacant, ha organitzat 13 jornades formatives a les quals han acudit més de 120 persones que han rebut un tracte i informació personalitzada.

L’oficina Asp Emprèn, impulsada per l’Ajuntament d’Asp, a través de la Regidoria de Formació i Ocupació, compleix un any amb un balanç molt positiu. Des de la seua engegada, un total de 46 emprenedors s’han adherit al programa dels quals un 15% ja s’han constituït com a empresa o els seus negocis estan agafant forma. A més, s’han organitzat 13 jornades formatives a les quals han assistit més de 120 persones, que han tingut l’oportunitat de rebre tutories personalitzades.

El regidor de Formació i Ocupació, Iván Escobar destaca que “aquest és un projecte molt ambiciós que té com a objectiu ajudar a crear ocupació i recolzar als autònoms, comerciants i industrials del nostre poble”, i recorda que “Asp va ser el primer Ajuntament de la província d’Alacant a adherir-se al programa Emprèn de la Universitat d’Alacant (UMH), que facilita, de forma gratuïta, el suport a emprenedors que volen engegar un negoci o ajudar a millorar a les empreses situades en nostre acabe municipal. Tenim una persona dedicada exclusivament a Asp que ha oferit assessorament per a l’engegada d’empreses i realitza un seguiment del seu pla de negoci”.

L’edil d’Esquerra Unida assenyala que “aquest és un pas més en la ferma aposta que estem duent a terme des de l’Ajuntament d’Asp pels emprenedors i el creixement empresarial. Aquest programa signat amb la UMH és pioner en la província. Els inscrits han rebut un assessorament personalitzat adaptat a cada circumstància empresarial. Un agent de proximitat local, en constant col·laboració amb la Fundació Quòrum de la Universitat Miguel Hernández, està guiant a l’emprenedor o a l’empresa durant el procés de creació, creixement i consolidació. A més, aquesta iniciativa ofereix informació pràctica de creació i gestió d’empreses netwonking, amb la finalitat d’establir una xarxa professional de contactes que permeta donar una conèixer el seu negoci, escoltar i aprendre dels altres, i, fins i tot, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors”

Comparteix

Icona de pantalla completa