Diari La Veu del País Valencià
Asp – L’OMIC informa sobre les revisions de gas en domicilis particulars
-Cada cinc anys correspon la revisió de la instal·lació de gas embotellat. Si no coneix quan va ser la seua última revisió, pot cridar per telèfon a l’empresa que distribueix les botelles de gas perquè li informen de l’última revisió.

-Si no ha sol·licitat la revisió de la seua instal·lació i rep la visita d’una empresa que es dedica a fer aquestes revisions, li aconsellem que no vaig actuar amb precipitació, per més que els empleats de l’empresa si tinguen urgència a realitzar els seus treballs. Com a propietària o propietari del seu habitatge, vostè decideix qui entra a la mateixa, per açò, davant el menor dubte i abans d’haver de donar avís a la Policia o Guàrdia Civil sobre la invasió del seu domicili, millor és no deixar-los passar de la porta.

-Si li sembla que el servei que li volen prestar és interessant, sol·licite un pressupost i uns dies per a pensar-ho i comparar preus amb altres pressupostos. Segurament li diran que en altres dates ja no estaran en la població. Valore en aqueix cas si desitja contractar amb una empresa que no té la seu prop d’Asp i tinga en compte que a Asp existeixen 5 empreses autoritzades a realitzar aquestes revisions i en la comarca fins a 20 més.

Recorde:

– La revisió de la instal·lació de gas, es realitza cada 5 anys. Per a saber quan va ser la data de l’última revisió, pregunte a la seua empresa distribuïdora de gas.
– A Asp i comarca hi ha empreses autoritzades per a realitzar-la. Pregunte en l’OMIC.
– Davant les empreses que volen realitzar revisions del gas, que no s’han sol·licitat, ni es desitgen;
– 1- No les deixe passar de la porta de la seua casa.
– 2- No ha de signar cap document. (Ni tan sols signar perquè l’empleat justifique davant la seua empresa que li ha visitat).
– 3- No ha de pagar gens.

Atenció: Aquestes visites solen realitzar-se a la fi de cada mes, en dates coincidents amb els dies de cobrament dels pensionistes.

En l’OMIC els informarem sobre qualsevol dubte sobre aquest tema.

Comparteix

Icona de pantalla completa