Diari La Veu del País Valencià
Jornada de reforestació al llit del riu Tarafa
Més d’un centenar de persones participen en la jornada de reforestació al llit del riu Tarafa amb escolars

L’activitat va ser organitzada per l’AMPA del CEIP Perpetu Socors d’Asp amb la col·laboració de les regidories de Medi ambient i Serveis.

Els més petits van plantar 250 arbustos i van rebre xerrades de sensibilització mediambiental.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col·legi Perpetu Socors, en col·laboració amb les Regidories de Medi ambient i Serveis, van realitzar diumenge passat, 12 de març, una jornada d’educació mediambiental al llit del riu Tarafa en la qual es van plantar 250 arbustos, concretament tarais i baladres, espècies típiques dels llits dels rius mediterranis.

Les plantes van ser cedides per la Conselleria de Medi ambient dins de la Campanya “Planta un arbre”.

FOTO RÍO TARAFA
Segons el regidor de Medi ambient, Iván Escobar, “aquesta jornada de repoblació està englobada en el calendari d’activitats que programem des de la regidoria i des del Consell Municipal de Medi ambient per a la millora i manteniment del riu Tarafa”.

En la jornada van participar prop de 200 persones, entre pares i alumnes del CEIP Perpetu Socors d’Asp, i van ser guiats per tècnics mediambientals de la regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Asp. A més de la reforestació, els assistents van rebre xerrades de sensibilització mediambiental i van culminar la jornada amb un esmorzar i jocs per als més petits en l’enclavament de l”Hondo las fuentes’.

Iván Escobar destaca que “aquestes jornades són molt importants, perquè a més de millorar el nostre riu Tarafa, amb la reforestació d’espècies autòctones, frenant així l’aparició d’espècies invasores, els nens se sensibilitzen amb la cura del nostre entorn i amb la plantació senten el riu com seu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa